2010-08-09

Rak i ryggen som en fura...

Gymmet är perfekt att sitta i, massa leksaker som hänger, en båge att hålla i sej och hårt underlag. Inte konstigt att man är glad! Jag har börjat trappa ner lite på amningen och det går bra än så länge. Hedvig får gröt till frukost sen typ en månad tillbaka. Nu har vi även börjat med ett mål vanlig mat och ett kombomål mat/amning. Igår testade vi välling för första gången, en liten portion. Det gick bättre när Jonas matade henne så det får bli hans uppgift framöver. Vi börjar med små portioner vällning så hon vänjer sej vid flaskan å så ammar jag henne när hon druckit upp. Spännande att börja med riktig mat. Än så länge får hemlagat 10 poäng och köpt inga alls :)

Vi börjar få nån typ av rutin kring sovandet också. Kliva upp mellan 7.30-8.30. Sova ca 2 timmar på förmiddan å ungefär 1-1,5 timme på eftermiddan. Hon somnar mycket lättare på kvällen om hon kliver upp i tid å hinner med två sovtillfällen under dagen. Fyller man dagen och framförallt eftermiddan med lite aktivitet så brukar hon bli trött mellan 20-21 och sover tills hon vaknar på morronen igen. Helt okej måste jag erkänna ;)

Förra veckan va vi till dammen med farmor och farfar. Det va jättefint väder så efter fikat passade Hedvig på att bada fötterna utomhus för första gången.

3 kommentarer:

Mamsing sa...

En massa underbara bilder på dotterdotter o dotter. Vilken fin baddamm ni har. Kram.

Linnea sa...

vilken charmunge ni har...gillar verkligen bilden då hon räcker ut tungan :)

marita sa...

Men... vilken busjänta och vad duktig hon har blivit att sitta. Längtar så efter gullungen.