2010-12-15

lately

Nu har det varit tyst här på bloggen ett tag. Varför då kan man undra? Mestadels beror det på att Hedvig kryper å har sej så det blir inte mycket tid att sitta förutom när hon sover, å då har jag oftast viktigare saker att hinna göra än att blogga :) Men nu sover lilla solstrålen så jag passar på att uppdatera er alla. Det har varit väldigt väldigt kallt i flera dagar, runt -25 så Hedvig har fått sova inomhus på dagarna (och nätterna, såklart!). Kaminen har gått varm från morgon till kväll så det går åt en hel del ved dessa dagar. Idag äre bara -16 så Hedvig avnjuter förmiddagssömnen i vagnen, tror hon har saknat att sova ute. Kurry har av förklarliga skäl inte varit ute speciellt mycket så han går runt å nästan slår knut på sej själv på dagarna. Minsta lilla dammtuss blir ett farligt monster som ska dödas eller fly's ifrån...aningens enerverande i längden. Hedvig tycker han är lite konstig när han rusar runt som en galning. 

 Alla julklappar är inköpta och inslagna. Skrev ett rim imorse å nu äre bara ett kvar. Det är hög standard på rimmen i år gott folk :)

2 kommentarer:

Mamsing sa...

Skönt med lite mildare väder om än bara för ett tag. Nu är det visst snöoväder på gång.....Är det så där det ser ut när Hedvig har ätit sin macka med port salut:) Kram.

Linda sa...

Haha! Det är sådär det ser ut när hon bestämt sej för att försöka äta själv. Annars äre en rätt så städad tillställning, när mamma håller i sked å tallrik :)