2011-02-12

frustration

Av alla de fulaste katterna som finns så är den allra allra fulaste katten av alla fula katter å smyger precis utanför M-I-T-T fönster! Hade jag bara fått va ute hade jag sprungit efter han, skrikit f-u-l å kastat lösklor men nu får jag nöja mej med att sitta i fönstret å fräsa.
/Kurry

2 kommentarer:

Mamsing sa...

Han blev väldigt lång där han står o kikar på inkräääktaren. Lite kobent är han också men balansen verkar bra :) Heja Kurry.

Camilla sa...

Vi håller med dig Kurry, människorna undrar varför vi måste sova så mycke hele tiden, finns ju en förklaring..;)Innaför våran tomtgräns så får inga andra grannkatter vara, måste gå minst 2 varv runt huset varje halvtimme för att försäkra mig om att ingen kommit in på tomten. Baggis, min bror, han är bundis med grannkatterna han..så vi är lite oense om hur de ska vara...men way to go kurry, rätta takter!//Från Simba och Baggis, Hörnett