2011-10-02

Veckan som gått

En hel vecka utan pappa å karl. Det har gått väldigt bra måste jag säga, även om vi saknat honom och längtar tills ikväll då han kommer hem igen. Hade en rastlöshets-il i måndagskväll å röjde upp och gjorde fint hemma. Eftersom veckan har spenderats mestadels hos andra (vi har fått middag å blivit väldigt omhändertagna av våra underbara vänner här i byn) så har det varit så fint hemma hela veckan. Socialt uttorkad har jag då alls inte riskerat att bli. Har varit väldigt mysigt att hänga hemma hos folk var å varannan kväll :) Två kvällar har Hedvig fått somna hemma hos nån annan eftersom jag behövt åka iväg. Det har funkat jättebra så det var en bra å rolig erfarenhet. Förutom att Hedvig pratar å bestämmer hela tiden har hon på slutet lärt sej att säga "tack för maten", "tack så mycket" och "hejdå (namn), ses imorgon". Låter så gulligt! 

I torsdags mitt i middan sa hon plötsligt "heddi tissa pottan". Så vi sprang till pottan, slet av byxor å blöja å tog fram en bok. Hann knappt öppna den förrän jag hör hur det skvalar. Samma sak i fredags vid middan...å samma resultat! Hon känns så stor när hon gör så :) Igår hade vi heldag med Linnea å Sture så vi testade deras potta också, men där vare så spännande att det inte kom nå droppar. Däremot har hon kissat på pottan hemma i förmiddags. Har ingen ambition att hon ska bli blöjfri utan tar det som det kommer. Varje gång på pottan blir en bonus.3 kommentarer:

Mamsing sa...

Äntligen lite bilder på Snyggan igen:)Hon har verkligen blivit tvärstor. Man kan föra ett resonemang med henne och nu kan hon pilla på pottan också. StorKråkan:)

Linnea sa...

Hon är duktig! Borde ge sture en lektion i potträning (som förövrigt är ett tre konsonantsord)

Annelie sa...

men gulle, de blir så fort stora då de lär sig prata & gå på pottan.

hoppas jag får träffa eran söting nån gång i framtiden.

kram A