2011-11-18

ett litet sidoprojekt

Sen i tisdagskväll har jag haft halsfluss, den kom bara pang å totaldäckade mej. Har varit soffliggandes med feber hela onsdan och torsdan, med världens halsvärk. Har inte fått i mej nått annat än nyponsoppa å knappt det. Hedvig har stundom haft maraton på mina febermatta nerver å stundom varit en riktig liten ängel (som vanligt alltså!) Idag vaknade jag feberfri å kände att livet återvänt. Så mycket lättare det är att "bara" ha halsfluss, utan feber å all den matthet som medföljer. Har fortfarande väldigt ont när jag sväljer, men eftersom jag orkar va uppe å göra saker nu så märker jag inte halsen lika mycket som då jag bara låg på soffan å räknade antal svälj/minut. Hedvig verkar märka (och uppskatta!) min återkomna livsgnista för idag har vi haft massor för oss. Renbäddat i sängarna (Hedvig har valt sängkläder och hjälp till att bädda), vi har tittat på sopbilen både från fönstret å ute från bron å tvättat. Hedvig har även haft några små sidoprojekt igång för sej själv och jag har fångat ett av dem på film. Den är ganska lång men det är helt frivilligt att titta :)


Å slutresultatet. En nöjd dam avslutar ett av projekten.

1 kommentar:

Mamsing sa...

Ja, jag säger då det, vilken energi :) Undrar vad LillKråkan egentligen tänkte göra. Innan allt annat kom emellan. SNYGGINGEN. Puss o kram.