2009-04-16

Naturen


Nackdelen med att bo i en stad är att naturen inte kommer lika nära inpå. Visst finns det parker och grönområden, Grössjön ligger ju inte många minuter bort. Men det blir ändå inte samma sak som den "riktiga" skogen. Där hörs inga plan som lyfter eller landar, eller stressade bilister som tutar. Det var riktig länge sedan jag var på orrspel, var hittar man sånt i dessa storstadstrakter? Jag måste ta reda på vad glesbygden kring Umeå har att erbjuda.
Min far och syster försökte visst spana in några orrar förra helgen men en morgonpigg fiskare förstörde deras lycka. Själv får jag hålla till godo med tjäderbilden som pappa tog för... tja, hur många årtionden sedan var det? =)

1 kommentar:

AKO sa...

Jag har nog aldrig sett en orre, inte som jag kan komma ihåg i alla fall, förutom på bild förstås. :)

Visst ska du väl lägga up lite fler bilder från eran resa? Jag hoppas det!