2009-07-24

Filmuppdatering

Efter en välbehövlig vilodag bestämde vi oss för att trotsa regnet och köra downhill. Det gick bra ända tills duggregnet övergick till vanligt regn och vindarna tilltog till den grad att liften stängdes.
Kalla och rejält leriga kastade vi in handduken och insåg att vi bara skulle frysa om vi fortsatte. Eftersom stugan skulle städas och vi hade ca 40mil att avverka i regn så var det nog ett bra beslut ändå.

Här kommer ett lite längre videoklipp från övernattningsturen.

4 kommentarer:

mamsen sa...

Trevligt att följa med på en liten fjälltur. I fantasin satt jag på styret och studsade med. Ser fram emot mer foton och höra dej berätta.

AKO sa...

Snygg bild på dig! :D Alltså seriöst, något sådant här tror jag faktiskt att jag skulle tycka var jättekul! :) Förmodligen skulle mitt största problen dock vara att jag ville stanna och fota alldeles för ofta.

Jag försökte klura ut vad det var för låt, men lyckades inte. Vill du upplysa mig?

Jonas sa...

Hehe, tackar! Du får hänga med nån gång. Isälvsleden utanför Vindeln är naturskönt, fotovändligt och inte alltför långt borta.
Låten är från en kille som gick Dalkarlså folkhögskola samtidigt som Linda, hittade den långt nere i arkiven på min dator. Han kallar sig "Nifflas" men jag vet inte vad stycket heter.

frugsan sa...

Oj, är jag gift med dej? Tur det finns dusch... ;)