2009-07-09

Semester!

Idag gjorde jag min sista arbetsdag inför semestern. Det gick lite trögt, hjärnan hade mentalt kopplat bort arbetsuppgifterna tror jag...
I och med min semester så kommer den här bloggen förhoppningsvis också vakna till liv! Ta i trä...

Senaste veckorna har det hunnits med två bröllop, varav ett i södra Sverige. Det har också blivit en och annan grillning på uteplatsen. Men jag måste säga att det varit lite körigt senaste veckorna... det borde ju vara precis tvärtom nu på sommaren. När väl höstrusket drar in så kan det ju gå flera veckor utan att man tagit sig för något vettigt alls.
Nu har jag i alla fall semester och den ska utnyttjas maximalt!

Redan ikväll firades det med cykeltur av blötare karaktär. Helt oväntat så dök det upp hela åtta personer på kvällens happyride, nedan kommer några bilder som jag "lånat" från Johan (hela turen finns att beskåda på denna fina karta)

På norra sidan av Nydalasjön gick det undan!


Stig eller dike?? ..80mm regn igår hade satt sina spår.


Trampelitramp


Sedär, lite blod bland all lera.


Hela glada gänget samlat!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Såg riktigt härligt ut på något konstigt vis:) Men farligt också..slog du dig illa?

Självklart kommer vi ses, vi hrös av nästa vecka så får vi hitte på nåt..tänkte man kunde grilla eller nåt annat skoj nån dag/kväll..=)

SysterYster sa...

men storebror!! vad är det för mening att åka och skrapa knät, det har du ju rean gjort! Kom med nåt nytt! ;) Nej, jag skojar bara.. Skoj att ni var så många! Vi ses snart!

Jonas sa...

Jag vet inte alls hur det uppkom, det var en annan som upptäckte det! Blötan gjorde att det smetade ut och såg värre ut än vad det var. =)