2010-09-13

Glad morgon på er!


Imorse tyckte Hedvig det var lämpligt att vakna 05.50. Min hjärna fungerar inte i vaket tillstånd när klockan heter 05 nånting. 06.nånting är heller inte att föredra även om jag hellre valt det just idag. Nåväl. Hon har varit på sjukt bra humör å det är ju tur. Spelade in när hon låg å pratade på som bäst men det verkar inte gå att ladda upp ljudfiler här. Ska se om jag kan göra om formatet på nått sätt, annars får ni nöja er med "bara"en film :)

Jag har ju misstänkt att tänder varit på väg ett tag i och med att hon en period dreglade å gnagde på allt, å blev lite grinig å tjorvig, men det gick över ganska fort å ingenting hände i munnen så jag avstyrde hela misstanken. Idag när jag av en händelse kom på det där med tänderna så kände jag efter, å nu äre nått på gång. De har inte kommit upp än, men man känner småbulor å ser (om hon håller stilla å inte har tungan i vägen) att det är nå ljusa smågryn där. Typiskt att vi tappat bort bitringen hennes. Jag funderade ett tag var den kan ha blivit kvarglömd å kom på ett troligt ställe, men jag har glömt bort det igen så äre nån som hittar en orange gummigrej så äre våran. Tyvärr tror jag det va på nått offentligt ställe, typ ett fik eller nått å då äre ju ba hejdå med den. Om hon verkar behöva gnaga hemskt mycket får vi väl köpa en ny.

1 kommentar:

Mamsing sa...

Lilla huvudet på sned - hon är ju helt bedårande när hon gör så :) Bissingar på G är ju helt troligt.