2010-09-14

tisdag = mysdag

Måste ba visa hur hon såg ut idag när vi skulle ut på förmiddagspromenaden. Mitt lilla djur. I övrigt har hon känts varm idag, å varit väldigt mysasugen, vilket hon annars inte brukar ha tålamod till. Hon somnade i mitt knä och ville inte bli nerlagd i sängen så jag satte mej vid tv'n å lät henne sova så länge hon ville, vilket blev 1,5 timme. Synd för mej att jag inte hade nån bra skiva i dvd-spelaren. Fick zappa lite å hittade tillslut nått läkarprogram på tv4 fakta. Dagen räddad! :)

När hon vaknat tempade jag henne, 38,4. Å då va hon mycket svalare än tidigare på dagen. Lillungen. Hon har varit lite klängigare än vanligt men humöret har ändå varit strålande glatt. Ikväll märktes det att hon va jättetrött så vid 19.15, efter ett misslyckat försök att lägga ner henne i sängen, fick hon somna i mitt knä i soffan. En halvtimme senare sov hon så djupt att hon knappt märkte att jag la tillbaka henne i sängen igen. Jag hoppas hon får sova trots febern, det är nämligen inte bara jag som blir trött av att hon vaknar på natten, hon blir rätt mosig av det också.

Jag inbillar mej att gaddarna syns lite tydligare idag, men det är lite svårt att veta för allt som oftast äre nånting i vägen :)

Jag har idag även invigt några av de 27 barnmatsburkar som jag så fint tiggt till mej av en kompis här i byn. Kyckling med grönsaker och ris hann jag med att göra medans Hedvig satt bakom mej på golvet å tyckte att jag va alldeles för långt bort. Uppskattningsvis blev det ca 14 portioner som nu står å väntar på att märkas å frysas. Fy va duktig jag är!

5 kommentarer:

Mamsing sa...

Jaa, du är väldigt duktig. Både med att laga mat och som Hedvigs mamma. Hoppas febern håller på att ge med sig och att ni alla får sussa gott i natt. Söta bilder som vanligt. Kan ju heller inte bli annat :) Kram.

Magdalena sa...

Du ÄR sjukt duktig!!
Det är ju så skönt och känna att man har maten klar i frysen :)

Det blir nog ingen babysång för oss i morgon, här är det en liten kille som inte riktigt få behålla maten. Så vi fortsätter stänga in oss i vår lya.

Kram på håll.

Linnea sa...

Det är kanske tänderna som spricker genom...kanske därför hon har feber, hoppas hon är frisk i morgon så hon kan åka på babysången!

farmor o farfar sa...

Vi vill också ge beröm till en superduktig och mysig mamma. Nu börjar vi längta till Bodbyn, får nog planera in en tur norröver. Hoppas lillgumman kryar på sig.

Linda sa...

jo, det va förmodligen tänderna för idag har hon varit som vanligt plus att man känner hur de kommit upp lite genom tandköttet =)