2010-11-26

den lilla draken

Hedvig har en massa saker för sej just nu. Framförallt är hon väldigt upptagen med alla lampor. Varje gång hon ser en taklampa måste hon peka med sin knubbiga lilla hand (ja, här pekar vi med hela handen) å säger "mpa" ifall nån skulle ha missat att det faktiskt hänger en lampa där. Förutom detta nyupptäckta fritidsintresse har hon fullt sjå att hålla ordning på Kurry, som faktiskt är överallt, förutom ute, nu för tiden. Ikväll har de små suttit å interagerat mittemot varann, Hedvig utrustad med naglar å Kurry med klor. Än så länge under ordnade former men när de båda sitter å viftar åt varann blir man ju lite misstänksam. För när utekatten är inne lagras en massa energi i cellerna. Oftast lyckas han roa sej själv rätt bra men det är rätt tärande att alltid ha nån bakom varje hörn som stirrar på en å tycker att allt är "jättefarligt". 

Ikväll blev även kvällen då det efterlängtade krypandet utfördes. Fyra små skryp innan hon va tvungen att högljutt protestera mot denna långsamma och komplicerade förflyttningsteknik. Kvällen är väl kanske inte bästa tidpunkten att få henne att träna mer heller, så vi har skjutit nästa träningspass till imorrn. Då får pappa va med också.

3 kommentarer:

Mamsing sa...

Den snyggaste draken jag nånsin sett:) Hörde nog ett litet mamma där också. Vad mycket som har hänt sen vi sågs sist. Puss o kram på er alla.

Yngve sa...

I morgon kryper du Hedvig, kram farfar o farmor

Maria sa...

Det är så spännande att se hur lilla hjärtat utvecklas. Tänk vad det går undan!!