2010-11-08

vidgade vyer

Idag har vi premiärbebisbadat, Hedvig å jag. Vi åkte med Linnea och Sture till Sävar simhall och för det ynka priset 35kr fick vi tillgång till varm bassäng och bubbelpool i 2 timmar. Det var mysigt och väldigt lyckat så det här kommer vi att göra om! Måndagar 9-11 äre som gäller alltså, men det går även måndagkvällar så nångång ska vi ta å bada hela familjen :) Det var en väldigt trött tjej som sattes i bilen å halvvägs hem sov hon djupt.

Övrig tid har förutom åt Hedvig ägnats åt disk, tvätt, plock och matlagning. 8 portioner korvstroganoff (som fick högsta betyg av fröken själv, glup sa det så va den portionen slut!) å 7 portioner couscous med grönsaker. Sistnämnda maträtt är en liten chansning så det blir spännande att se om det faller i smaken. Hon äter väldigt bra just nu, både till lunch och middag så jag har bra förutsättningar för att testa nya recept. 

Jonas jobbar över ikväll så jag äter klassisk middag från den gamla goda tiden som inte singel men ogift och då sammanboende med Petra. Tortellini med tomat. MUMS!

6 kommentarer:

Mamsing sa...

Vilken kanondag! Där har ni verkligen lyckats förena nytta med nöje. Kram.

Linnea sa...

Sture sov som en klubbad säl från 10.50 till 13.15 då jag väckte honom, han var dock väldigt trött på kvällen, då han bara fick sova en gång idag. Så vi har redan nattat honom. :)

Linda sa...

bra jobbat sture! hedvig sov inte så värst länge på fm, men desto godare på em. men det blir nog tidig kväll ändå, är lite grinigt :)

Maria sa...

Härligt för badbruden! :) Hon är ju så fin. Det är rätt sött att hon har dubbelhaka och dubbelhals trots att hon tittar uppåt. :) Mysigt!!

Linda sa...

Haha, ja...det är en konst!

AKO sa...

Vilken ljuvlig bild! :) Bad och mat är två mycket goda sysselsättningar för alla, oavsett ålder.