2010-12-20

men om man tänker efter


Har inte orkat byta lampan i julstjärnan, som är trasig...igen. Jag har inte gjort middag. Å inte dammsugit. Inte slagit in de sista julklapparna å inte utfodrat våra småfåglar. Mamma å pappas harvbilar funkar inte så de kommer inte upp å hälsar på. Hedvig har inte (velat) sovit middag utan istället friserat storblomman å hjälpt mej reda ut ljusslingan till granen. Ett praktexempel på en riktig skitdag skulle man kunna tänka sej.

 
Men om man tänker efter så har jag faktiskt fått en del gjort också. Jag har badat (och bubblat!!) med Hedvig, Sture å Linnea. Skottat gården och fyllt upp garageförrådet med ved. Tagit fram sista julpyntet och satt upp granen (med lite hjälp). Tvättat 4 mattor och en 40-tvätt som är igång just nu. Planterat en söt julgrupp bestående av hyacint, julros och en till röd blomma. Hedvig har dessutom varit på fantastiskt bra humör (förutom i sängen då hon vänligt men bestämt försökte förklara för mej att hon inte tänkte sova.

Å snart äre nytt år å då äre ändå ingen som bryr sej vad jag har ogjort idag. Sådeså!

2 kommentarer:

Mamsing sa...

Hur som helst blir det jul i varje fall. Oavsett om du gjort det du tänkte eller ej. Oavsett harvbilar och harvsnö. Och det är ju tur det. Kram på er.

Marita sa...

Tid med barn o vänner, motion , frisk luft och något vackert att vila ögonen på och dessutom tvättat. Måste man verkligen göra mer än så???
Ses snart.