2011-03-24

hå hå ja ja...

Idag äre fint väder men storm. Hedvig verkar sova godare än vanligt ute bland allt vinande men både Kurry och jag föredrar soffan en dag som denna. Har fått några träningsskivor med Zumba av Malin som jag tänkte testa idag. Det va lite väl utdraget intro så jag avbröt efter halva å tog mej lite lunch istället. Men nu ska jag köra igen...utan intro. Pang på bara. Fick en släng magsjuka/ätit nått dåligt i tisdags, vilket gjorde att jag fick avboka träningen på kvällen. Nu är jag på G igen å längtar till nästa pass. Men tills dess får jag hålla till godo med promenader (utan risk att blåsa bort) och hemmaträning. Bara Hedvig sover... :)

3 kommentarer:

Camilla sa...

Zumba!! låt mig höra sen hur det var, då jag stått och väntat på min spinningpass har jag tjuvkikat då de kört zumba, mne inte riktigt vågat prova det själv, du vet, jag är ju smidig som ett kylskåp;)

Mamsing sa...

Go Linda, go Linda :)

Linda sa...

zumba va fruktansvärt...iaf hemma, ensam framför tv´n. tror däremot att det är en riktig kick i grupp...men det är väldigt snabba rörelser å höfterna ska vi inte tala om :) men testa, det är en upplevelse som berikar livet ;)