2011-03-16

träning och kalas

 Vilken tråkig blogg vi har nu för tiden! Händer det ingenting kan man ju undra. Eller händer det för mycket? Det är väl en blandning av lite och mycket som resulterar i ett ständigt plockande å görande ända tills lilla damen sover å jag parkerar mej i soffan. Typ. Fast jag har ju faktiskt börjat träna...nån träningsdvd vid lunchtid å sen igår även gruppträning i Sävar så det är inte så mycket soffsittande som det låter. Är sjukt peppad på träning och promenad, hoppas det håller i sej läääääng. Måste komma i form innan sommarvandringen å det skulle inte va helt ovälkommet att byta byxstorlek heller.

Hedvig har ju fyllt 1 också. En måndag av alla dagar. Därför blev det kompiskalas på lördan, farmor/farfar/fasterkalas på söndan, mamma/pappa/barnkalas på tisdan (måndan hade jonas magsjuka så då gjorde vi inte många knop alls) å mormor/morfar/morbror/susannakalas på fredan. Sen tyckte vi att vi hade kalasat färdigt så vi la ner hela grejen. Fanns inge fika kvar heller så det va nog lika bra :)

Barbapapa-tårtan som Hedvig faktiskt kände igen. Pluspoäng till både mor och dotter tycker jag!

  Huset va fullt med både barn å vuxna å det va sådär härligt stökigt med hög ljudvolym som man nog bara uppskattar när man vet att det bara varar i några timmar. Hedvig passar på att från drömmarnas land tacka hemskt hemskt mycket för alla fina paket som hon fått! Nästa år har vi som mål att hon ska kunna öppna paketen själv, blåsa ut ljusen och kanske smaka lite på tårtan :)

2 kommentarer:

Annelie sa...

Oj redan stora tjejen! Grattis i efterskott. Låter som ett fantastiskt firande, precis som sig bör för en alldeles speciell ettåring.

Kram A

Mamsing sa...

Firas ordentligt det som firas bör - vilket också blev fallet. Puss o kram till er alla.