2011-05-07

farmorbesök

 
Farmor har varit uppe å hälsat på oss från torsdagkväll till i förmiddags. Tack vare det fick vi en fredagskväll alldeles för oss själva. Middag för två på Eurasia och sedan blev det Red Riding Hood. Maten körde jag på ett säkert kort, 4 små rätter. Va sjukt sugen på friterat men nästa gång ska jag freestyla lite mer å inte va så bekväm av mej. Filmen däremot rekommenderar jag inte. Ingen bra story och egentligen inte särskilt bra skådespeleri heller. Å inga bra effekter. Jag menar, äre en varulv med i filmen kanske skådespelarna kan försöka se lite rädda ut för den, det räcker liksom inte att bara flämta...Efter filmen träffade vi några kompisar som också skulle på bio, fast efter oss...å inte samma film. Sedan bjöd vi in oss till Daniel å Anna-Karin där vi såg Hot Shots...den levererar alltid! 

Å för att knyta an till bilden här ovanför kan jag ju meddela att påsken är slut för i år.

1 kommentar:

Mamsing sa...

Just det :)