2011-05-31

Det tar sej!


Efter ett väl genomfört vårrus hade jag lite energi över, så Jonas å jag satte igång med vårt fina trädgårdsland. Fick massor med jordgubbsplantor av en kund idag så vi passade på att stoppa ner dem i jorden direkt. Vi ska få ännu fler plantor, av mamma å pappa, så det känns väldigt bra att helt slippa köpa =) Halva landet är alltså jordgubbsland å resten blir grönsaker. Ena pallkragen ska innehålla morötter å den andra sallad. Vi har precis vattnat över täckduken å jag står å beundrar skapelsen. Det enda som hörs är vind i träden, fågelkvitter, myggsurr å en gök. Jag är så glad att vi flyttat hit. Tänk va underbart att få bor såhär.

1 kommentar:

Mamsing. sa...

Ser väldigt snyggt o prydligt ut må jag säga. Kommer upp till helgen då med ytterligare tillskott till trädgården. Pussa Heddan. Kram på er.