2010-06-05

62

Idag har Hedvig inte varit speciellt trött, eller inte tillräckligt trött för att sova ensam iaf. Hon tyckte däremot att det va väldigt mysigt att sova i mitt knä så där tillbringade hon en liten stund medans jag mer än gärna kollade på TV. Hon verkar ha kommit till en punkt i livet när hon inte behöver sova lika mycket på dagen som tidigare. Hittills roas hon ganska bra av gymmet och sin omgivning men snart krävs det väl kanske mer än det för att hålla henne (och mej) på bra humör :)

Hon står ganska stadigt nu för tiden. Inte utan hjälp förstås, men det märks att hon blir starkare å starkare. Jag fattar inte att hon inte får träningsvärk som hon håller på. Om jag skulle ha hennes procentuella muskelutveckling skulle jag nog bara ligga på golvet som en död.

Det har skett en markant utveckling i kroppsstorlek också. Gott folk, hon har entrat den stora världen "62 cl". Chockerande, inte minst för mej som mentalt inte riktigt kan släppa storlek 50 än. En del kläder är tyvärr helt uteslutna men de som fortfarande går att knäppa håller jag stenhårt fast vid. Från och med nu kan man alltså råka köpa kläder som är för små. Vilken milstolpe!

Veckan som kommer bjuder på 3-månadersdag, vaccination, Petrabesök, begravning, födelsedagsfirande och förhoppningsvis lite blomplantering. Mindre har man ju haft inplanerat :)

3 kommentarer:

farmor sa...

Åååå... så söt man kan va´. Tre pussar från farmor på 3-månadersdagen så här lite i förskott.

Magdalena sa...

Men Hedvig.. Du får inte växa så där fort ;)
Att du förövrigt är galet söt, behöver jag ens skriva det?

Linnea sa...

Härligt att läsa att hon växer :) Här används det numer 74 på alla kläder... dock är byxorna fortfarande lite stora :)