2010-06-12

Dimman i Ersmark

Trots den mycket sena timman och en väntande arbetsdag kunde jag inte låta fototillfället passera förbi. Dimman låg sådär låg och tät som den bara kan göra en fuktig försommarkväll. Folk som passerade på vägen måste trott konstiga saker om mannen som låg där i gräset med sin kamera (och som alltid; bilderna ses bäst förstorade!)

4 kommentarer:

Moa sa...

Vilka underbara bilder! Jag gillar speciellt den översta, den är riktigt effektfull.

Hehe, jag övar på att inte bry mig om vad folk tycker och tänker när jag fotar. Fast det är svårt ibland. Jag läste någon gång i en fotobok skriven av ett proffs att han tidigare kunde tycka att det var pinsamt att t.ex. lägga sig ner mitt på gatan för att fota en katt från den bästa vinkeln, men sen insåg han att det egentligen inte spelade någon som helst roll - han skulle ju aldrig träffa de människorna igen men däremot kunde han få en riktigt bra bild som han kunde sälja. Jag brukar tänka på det när jag sitter nedhukad och håller kameran framför mig på marken för att fota en blomma eller dylikt - just för att jag inte vill lägga mig ner - samtidigt så kan det då istället se ut som att jag sitter och kissar eller något, om de inte ser kameran menar jag :D Bodbyborna får helt enkelt vänja sig vid fotomannen som ålar runt på åkrarna :)

Linda sa...

Moa: Haha! Ja, en rolig sak hände mej i Linköping efter en Winnerbäck-konsert. Det va mörkt å vi gick över Stångån som hade jättevackert sken över sej. Så jag ställde upp kameran på broräcket för att få en skarp bild. När jag böjer mej fram för att kika i sökaren hör jag en kille surt muttra bakom mej "men spy hemma". Sjukt roligt, vi skrattade rätt länge åt det ;)

mamsen sa...

Ni är ju för duktiga på att fota.Jag kanske borde fixa en egen liten fotoutställning hemma hos mej med era "verk" Väggen vid trappen blir nog bra.

AKO sa...

Du gjorde HELT rätt i att stanna och fota! Man ångrar sig alltid när man struntar i det för att man är för lat. Fiiina bilder! Jag tror att favoriten blir den första.