2010-06-22

att träna nacken

Dagens träning visade sej vara väldigt lyckad. Hedvig höll upp nacken riktigt länge utan knot å kunde till å med koncentrera sej på att posa lite för kameramamman. Lägg märke till dreggelsträngen :)

Just nu befinner sej lilla hjärtat i mitt knä efter att ha vaknat med ett illvrål, kan tänkas ha varit en mardröm för tårarna sprutade på henne när jag kom in. Vi ska sätta oss i soffan å mysa lite å invänta sömnen igen tror jag...

Puss puss!

8 kommentarer:

Linnea sa...

Bra jobbat Hedvig!!!

Mamsing sa...

Är det inte lite konstigt men på en bebis vill man ju nästan pussa ännu mer när de har lite dreggel i mungipan. Ursnyggt. Puss, puss på dig Hedvig.

Mamsing sa...

Är det inte lite konstigt men när en bebis har lite dreggel i mungipan vill man ju bara pussa ännu mera:)Puss, puss på dig Hedvig.

Yngve sa...

Snart är det midsommar Hedvig och då blir det dans runt midsommarstången. Bra att du ni tränar så ni klarar av midsommarfirandet.
Kram på er alla tre.
Hälsningar Yngve

Maria sa...

Men sötgullet! Hon är så fin! Alltid så fin! :)

AKO sa...

Alltså, de där ögonen! Jag blir ju alldeles fascinerad varje gång jag får se dem! Bra skärpa är det också på dem. Får man fråga vad för fint objektiv ni använder? Är det ett EF 50/1.8?

AKO sa...

Jag har hört att det objektivet som ni har ska vara riktigt bra och här finns ju bevis för det helt klart. :)

Det var som tur var ingen som cyklade förbi just när jag fotade min gräsliga akvarell, men femton sekunder senare kom det en person. Jag förstår inte varför jag alltid har så smutsiga kläder, särskilt på knän och armbågar...

Jolbi - Fashionillustrator sa...

Vilken goding hon är!!