2010-01-27

välkommen jag!

Jo, bara ett litet påpekande för den som inte hängt med. Jag vill alltså börja med att välkomna mej själv, alltså Linda Aronsson, till den här bloggen. Det är ju faktiskt så att vi skaffat en gemensam blogg nu, vilket förklarar både det nya utseendet och det faktum att det faktiskt kommer nya inlägg. Längst ner efter varje inlägg står det vem av oss som skrivit men man kan väl kanske anta att det för det mesta kommer att va jag eftersom min blogg va liiiiite mer levande än Jonas. Just facts. Nu va det utrett.

Här äre snöstorm. Säkert, jag har bild- och filmbevis. Jonas kom precis in genom dörren å sjöng
"la la lalala, la la la laaaalala" För er som inte hörde melodin kan jag meddela att det va Ted Gärdestads "vilken härlig dag".


Storgatan i snöstormsskrud
(ja, det är jag som andas!)

Strecken är snö!!

Såhär mycket hade det drivit in mellan min å framförvarande bil under dagen.


Massa drivsnö, coldplay å hes norrländska med öviksbrytning

Till råga på allt hade det drivit så mycket in mot vår ytterdörr att när jag stod framför den hade jag snö upp till halva vaden. Dörren sen gick endast med våld att få upp, å med våld, ilska, upprepat våld och råstyrka att få igen. Jag tänker inte berätta hur mycket snö som hamnade i hallen. Snöa fåre gärna göra...men måste det blåsa så förskräckligt?

3 kommentarer:

Linnea Westberg sa...

Hehe, kul med filmer, fille skratta åt din dialekt, HELT SJUKT VAD DE HA DRIVI ;)

Maria sa...

Jag anade nästan att du hamnat här Linda! Verkligen en härlig jobbdag idag! Så skojig med utmaningar. :) Verkligen...

Unknown sa...

Vilket bra initiativ! (är för trött för att stava tror jag...) Mkt bättre med en levande än två inte så levande ju :) Det kan inte ha varit sååå kul att köra bil idag.. Stackare!