2010-04-28

stilstudie

Det är inte lätt att fota, sikta, hålla OCH tajma helt ensam. Men det bjuder vi på :)
Annars har vi det finnemang här borta. De viktigaste tingen är uppackade å de som är kvar vet vi inte riktigt var vi ska stoppa. Det som står på prio 1-listan just nu är att sätta upp tavlor och lampor. Jonas började med några lampor igårkväll men det fattas fortfarande några. Tavlorna är utplacerade så gott det går å jag ser verkligen fram emot att få sätta upp dem. Det blir mycket mer hemtrevligt med tavlor på väggarna, plus att det inte ekar lika mycket. Hedvig har testat akustiken rätt bra om man säger så ;)

Grillpremiär hade vi förra helgen hos och med två grannar, mycket mycket trevligt. På fredag ska vi och några fler från byn träffas igen å fira in valborg med trerätters innan vi kollar på byns brasa. På kvällen blir det snacks å mys, ser verkligen fram emot det! Inredningsbilderna låter vänta på sej, jag vill inte ha flyttkartonger å övrigt rat i bakgrunden. Däremot är man mer än välkommen att studera interiören live, å så kanske en fika på det :)

2 kommentarer:

Maria sa...

Vilka snyggingar!!

Marlene sa...

Oj, vad jag skulle vilja komma hem till er och se hur ni har det och dessutom hälsa på söta Hedvig, jag har ju fått höra så mycket om henne men ännu inte fått säga hej och välkommen ut i ljuset till henne. Det skulle jag vilja göra och föreslår därför att vi som smågrupp borde komma till er någon kväll och ta med oss fika och kanske hjälpa er med att få bort några flyttkartonger. Hur låter det? Nu har ju jag tagit mig friheten att ge förslaget helt på egenhand så om de andra inte vill vara en del av detta så får jag ställa upp helt själv och det gör jag minsann givetvis!