2010-04-04

nappen

Precis såhär sitter vi nu (satt vi då jag började skriva!). Mysigt va? Bakom oss ser ni en gapande tom bokhylla. Vi flyttpackar, å det är varken särskilt roande eller enkelt. Hedvig har fått för sej att tullan, den sover man bara kortkorta stunder i på dagen. Ska man sova långa stunder på dagen äre mamma, pappa eller ute i vagnen som gäller. Därför är det inte enkelt att flyttpacka :)

Hon har också börjat kräkas en massa, vilket enligt bvc varken är speciellt farligt eller ovanligt. Hon äter förmodligen bara för mycket, vilket jag kan hålla med om. Kvällsmagontet verkar har minskat vilket är jätteskönt. Hon är fortfarande inte speciellt kvällsglad, men onöjdheten har helt andra grunder nu. Hon vill nämligen äta sjukt ofta vilket jag tror inte helt å hållet beror på hunger utan att det är hela grejen att ligga å mysa å käka å snutta som tilltalar henne. Hon går upp i vikt precis som hon ska trots att hon kräks en hel del så uppenbarligen äter mer å oftare än hon behöver. Så vi försöker införa nappen i hennes liv så hon kan roa sej med den när suget sätter in. Inte helt okomplicerat att lära henne kan jag meddela. Men vi fortsätter att träna så får vi se om det leder nån vart.

3 kommentarer:

Magdalena sa...

Hallå.
Vi har en bärsele som ni skulle kunna få låna om ni vill, om ni inte har en själva.. Jag tänker att det kanske skulle kunna underlätta lite i packnings och sova bäst i famnen tider.

Linda sa...

tusen tack magda! Det va jättesnällt tänkt. Vi ska få låna en av min faster som anländer i helgen förhoppningsvis, om mina föräldrar har möjlighet å ta upp den. Men tack för tanken å förslaget, väl värt å testa känner jag!

Magdalena sa...

Det var så lite så..
Hör av er om den tänkta bärselen inte når fram så får ni låna vår. Kram kram.