2010-04-05

igårkväll hände det!När Hedvig skulle lära sej amma utan amningsnapp så kände jag att det här kommer aldrig gå. Jag brukar inte va pessi men då va jag det å hej å hå va fel jag hade för dagen efter visade hon att hon minsann visst fattat vad det hela handlade om. Nu hände samma sak igen. Jag kände med nappträningen att det här kommer aldrig gå, det är för komplicerat. Vad gör hon? Dagen efter ligger hon å snuttar i Jonas knä bara sådär, som att hon inte gjort annat. Lillungen! Jag ska nog inte tänka att hon inte kan lära sej för hon kan ju faktiskt det :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

De gör hon....och fort går de också ;)

Maria sa...

Gullunge! Men, Linda, det är klart du måste tänka att hon kan lära sig saker. Tänk vad mycket hon har att lära... Kul när hon ska lära sig cykla och du säger "ja, visst gumman, vi kan ju prova men det där kommer du aldrig klara." ;) Duktig tjej ni har! Stor kram!!!

Linda sa...

Haha, ja...det är inte så att jag inte tror att hon kan lära sej saker, det va bara sån där spontanpessitanke som ba kom...2 gånger :)

Anonym sa...

Lindas farmor & faster sa:...Åh, vi är alldeles fulla av beundran och tycker nog hon gör ovanligt snabba framsteg!

Lina sa...

ÅÅÅ SÖTUNGE!!!