2010-04-11

födelsedagsfirande

Idag fyller min lillebror 24 år stor å vi va ju såklart där å grattade. Jonas å jag försökte snygga till oss så gott det gick, men trots örhängen å go deo kan iaf inte jag dölja att jag är en lite trött småbarnsförälder =) Den som verkligen stal uppmärksamheten (såklart!) va hedvig i sin nya fina modoinspirerade klänning från lina, johan å sparris. Såhär sockersöt blev hon =) middan va mycket mycket god å enl pappa väldigt ungdomlig. Fikat höll lika hög standard så nu är jag väldigt inspirerad att baka i nya huset. Fick upp den efterlängtade bärselen från faster oxå, å blir vi goda vänner tror jag faktiskt att det kanske kan bli ett litet bak framöver =)

2 kommentarer:

Maria sa...

Men gullunge! Det ser så mysigt ut att vara liten. Sova och bli buren i en varm och go famn som svämmar över av kärlek hela tiden. Bara ligga och vara högt älskad. Vi ses till helgen!

Erika H sa...

Men vad söt hon är (alltid, men nu syftade jag på henne i den klänningen :p) Måste också fråga vad denna ungdomliga middag bestod av?