2011-01-19

i mitt huvud

Jag har så mycket projekt å planer i min skalle att jag skulle behöva lika många huvuden som min finfina orkidé :) Har massor med visioner för HeddanGeddans rum, jag vill få ordning i mitt pysselrum, alla kartonger ska packas ur/omorganiseras å stuvas undan, har syprojekt å stickprojekt, vill göra tavlor å fotoväggar, har ett jordgubbs/grönsaksland under uppbyggnad, blomstrande idéer, klä om möbler mm mm. Kollar ständigt på blocket å tradera, på ikeas hemsida å i mina gömmor (plus att jag hetsar mamma å mormor om saker ur deras gömmor också). Det enda som verkligen fattas är tid å pengar...å tyvärr finns inte sånt på blocket!

1 kommentar:

Mamsing sa...

Det var en väldans massa saker du har på G. Eller åtminstone som du vill göra. Att planera in och göra en sak i taget är det som funkar bäst - tycker jag i alla fulla fall. Det är bra med visioner :) Kram o hälsa.