2011-07-02

den sköna kvällen

 Inför Islandsvandringen som närmar sej med stormsteg bestämde Petra och jag oss för att ta en lång träningspromenad med tung packning så vi tog Hedvig i bärstolen och en massa, massa böcker i min vandringsrygga.
 Den som bar Heddan hade tyngsta lasset, men det va uppenbarligen ingenting jämfört med hur jobbigt det va att bli buren!
 Efter att ha följt mamma å Peptaa på affär efter affär vek hon in hovarna ungefär 10 min innan vi va hemma. Tröttfisen vaknade inte ens när jag lyfte ur henne (trots att hon nu satt i baksätet på rödsaaben å det va ganska krångligt att ta sej ut eftersom vi så gärna vill ha den sportiga modellen med bara två dörrar!) Hade förberett allt inne med tandkräm på tandborsten, pyjamasen framme å välling i micron men hon bara sov å sov så jag bar helt sonika in henne på rummet å fick klä av henne i sängen. Vaknar hon inatt får jag helt enkelt gå upp å göra ny välling.
Å själv sitter jag här med fötterna på bordet, krokar i skålen å riktigt njuter av att jag inte kan bestämma vad jag helst vill se på. Det är semester det!

2 kommentarer:

Esmeralda sa...

Hahaha :D med tanke på att du är hennes mamma så är jag inte ett dugg förvånad att hon inte vaknade när hon skulle in ;)

Mamsing sa...

Inte är det lätt o vara liten o jämt hänga med på allt tokigt de vuxna hittar på. Jättejobbigt ibland :) Ses i eftermiddag. Kram.