2010-05-05

Heddans nya grejPå 2 månader-minus-3-dagarsdagen fick Hedvig ett tummengym. Jag tänkte att hon nog är lite för liten för å grejja med det än, men att det ändå kan va kul för henne å ligga å kika på nått annat än den lömska nallen, som hon snart stirrat ihjäl. Men det visade sej att hon uppskattade gymmet mer än jag trott från början :)

Tyvärr tänkte jag inte riktigt till då jag filmade, så du får vända på skärmen för å få bilden rätt ;)
Visst har hon blivit duktig på att sparkas? :)

2 kommentarer:

Morfar sa...

Oj vad du sparkar. Oj. Oj så du sparkar. Låter som filmklippet Dy måla...tyst...Dy måla...Tyst...Dy måla ..TYST!
Skämt åt sidan. Hon utvecklas snabbt. Syns redan skillnad mot när jag träffade henne senast. Honfår väl börja med taekwando när hon tränat färdigt i nygymmet. Sedan kan hon övergå till den mer seriösa golfsporten som förutom att den ger motion, friskluft och en massa intjänade pengar även lär utövaren ha tålamod och att avstå från vredesutbrott. Jag kanske inte är det bästa exemplet på det men hon kan bli.
Längtar till jag får hålla Snygg-Hedvig igen.
Ha det bra alla tre.
Kram papa.

Erika sa...

Nämen, vilken grej! Inte illa :) Vad stor hon har blivit!! :D