2010-05-24

Rätt väg!


Här har jag lyckats filma rätt väg, helt omedvetet! Tror bestämt att hon lyckas få med alla nya saker som jag skrev om sist också, förutom att hon pratar mer än hon gör på filmen :) Hon drar i tröjan, suger på handen och vrider sej. Alla dessa "skills" tränar hon på varje varje dag å igår höll hon i sin egen kräktrasa säkert 10 min trots att vi bar och flyttade runt på henne en hel del. Hon testade även att äta på sin fleecefilt flertalet gånger så jag antar att konsistensen föll henne i smaken :)

Kurry da? Jo, han mår som en kalv på grönbete. Igår när vi satt ute på altanen å åt for han runt på gräsmattan som en liten löpeld. Det märks att han trivs med allt utrymme han fått. Det va dessutom flera veckor sen han va ute på natten...han verkar fatta att samma regler gäller här som när vi bodde i stan. Han ser till att komma ut när Jonas kliver upp å sen stannar han ute hela dan till så sent som möjligt. När han väl då kommer in är han socialt uttrorkad och mycket sällskapssjuk. Han skulle nog krypa in i skinnet på en bara han visste hur man gör. Natten tillbringar i 9 fall av 10 i våran säng, alternativet är gästsängen som han får ha helt för sej själv :) Framåt morgonsidan arbetar han sej upp från fotändan till huvudnivå och intar för det mesta min kudde. Oavsett om jag har huvudet där eller inte :)

2 kommentarer:

Jolbi - Fashionillustrator sa...

Ja det är så häftigt, nu fattar jag vad den dära bebisbubblan handlar om ;)

Nej nu ska vi till bvc för första gången, vi får se om hon har gått upp lika mkt som när bvc va hemma hos oss förra veckan... :S

Jolbi/Jenny sa...

åh fy, ja det är ju för en god sak iaf...

lilla loppan har ökat ett helt kilo på 3v, var kommer detta sluta?!