2010-05-28

Tolvsovaren!

Nu äre bevisat! Jag är inte värst i familjen Aronsson längre. Visst, jag sov länge idag med...men eftersom jag väcker henne är jag ju både vaken å uppe före :)
Klockan är alltså 12.00 här, å hon sover. Jag har, innan jag började filma, försökt vrida hennes huvud till en lite bättre position, men hon skruvade bara tillbaka till föregående läge :)
Å som vanligt är hon på underbart humör när hon vaknar. Gullungen!

3 kommentarer:

Maria sa...

Gullunge! :) Blir mysigt att träffa henne lite i helgen! Tänkte att jag svarar här angående brödet och huset... Brödet flätas precis som en vanlig fläta, alltså av tre strängar... sex delar deg då alltså eftersom det blev två flätor, men tydligen kunde man göra en stor fläta också. Hus. Hittade ett i onsdags som båda vid första intrycket gillade, men när vi tänkte efter kändes det ändå inte helt bra, så det var mest allmänna råd. KRAM!

Lina sa...

det verkar inte riktigt normalt att vakna med ett leende....mår hon verkligen bra? KRAM!

Linda sa...

lina: nä, inte om hon brås på mej iaf =) men det sitter väl inte i 'så länge'...skulle vilja se den tonåring som vaknar leende ;)