2010-07-12

Äntligen lite blommor!

Idag har vi varit iväg på en massa småärenden, bland annat har vi köpt lite blommor. Min önskan hade ju varit att gräva rabatt längs husväggen som syns på första bilden, men när jag grävt en liten bit kom det fram isolering så mina planer förstördes. Jag blev rätt sur över det å typ blomstrejkade i flera veckor. I förrgår tyckte Jonas att vi kanske skulle köpa lite blommor till alla tomma krukor som jag ställt ut (jag hade gjort en Petra fast hon sätter upp tomma ramar) å när han föreslår en sån sak, då äre ba å göra det :)

Såhär mysigt har vi nu på altanen. Blommor i de två krukorna på altangolvet och en blomkruka på bordet. Hedvig somnade relativt tidigt ikväll, 19.45, så vi satt ute å åt middag i lugn å ro (jag vet, sen middag!) å sen la vi upp benen på bordet å sörplade i oss varsin isglass i kvällssolen. Ljuvligt!

De två äppelträden är på gång. De är ganska små så de har nog inte funnits speciellt många år. Väntar med spänning på hur de tar sej.

Krukorna på altanen.

Kunde inte hålla mej från att ta några närbilder på blommorna på framsidan också.

Träamplarna är målade och upphängda. Köpte nån ampelmix som jag inte minns namnet på men jag hoppas att det är fin. Just nu äre inga blommor alls på den men snart så :)

3 kommentarer:

Familjen Hägglund sa...

åh, va fint det blev!!! Igår planterade jag äntligen blomman i krukan som står vid ytterdörren (efter en vecka i krukan...)och så köpte vi trädgårdsmöbler! Vilken lycka, såå fantastiskt härligt! Satt ute och åt kvällsfika,utan att ens frysa! Undrar jag om vi hinner med några blommor på altan... =)

välkommen hit nån gång!

Kram

AKO sa...

Vad fint med lite blomsterprakt. Min balkong är tyvärr fortfarande blomsterfri, men jag kanske ska testa tricket med att ställa ut tomma krukor och se vad som händer. ;)

Mamsing sa...

Det är härligt med blommor och det blev jättefint tycker jag. Kommer jag upp får jag inspektera på plats. Kram.