2010-07-26

en tuff brud

Igår hade vi en "värdelös dag" som Jonas valde att kalla det. Jag gjorde ingenting annat än ligga i soffan, bära runt eller ha en väldigt gosasugen Hedvig i knät och kolla på många många avsnitt Grey's. Jonas satte upp lampor och organiserade våra lampkontakter. Jag kallar detta en perfekt dag. Vi var alla lite småsega efter helgen och då behöver man få slappa och bara mysa lite. Hedvig var bitvit på strålande humör å jag kan inte låta bli att undra hur hon kommer att bli som vuxen när hon redan vid 4,5 månaders ålder skrattar döden rakt i ansiktet. Själv skulle jag va livrädd om jag verkade falla mot nått så avskräckande som det här.

1 kommentar:

Mamsing sa...

SnyggHedvig tycker det är roligt med lite kill i magen och med mamma som leker stort styggt troll. Huvtröjan har jag inte sett förr. Kram.