2010-07-18

Söndan är ingen vilodag

Idag har vi varit väldigt idoga Jonas å jag. Medans Hedvig sov lunch har vi fixat i hobbyrummet och lillstugan. Vi har burit in en liten bokhylla till Hedvigs rum, ställt stora skrivbordet i hobbyrummet och flyttat hennes skötplats till tvättstugan. Jonas har putsat två hyllor och jag har grundmålat dem. Återstår att måla stora byrån från min farmor så ska den också in till Hedvig.


Hedvig har varit en riktig mysknöl ikväll. Hon är lite småtrött så det är väl skönt att vara nära å bara få kramas :)

5 kommentarer:

Malin sa...

Men de va ju så roligt med mammas hår!! :D Antar hon har strl 62....74 blir bra på jackan och byxorna då så de håller hela vintern om man vill :) Säger du emot?

Linda sa...

Jag säger inte emot, inte alls. Du säger till vad du vill ha för materialåtgången va?

Malin sa...

"jag skickar en räkning" som pappa brukar säga.... ;)

Linda sa...

Gör det du! :)

Mamsing sa...

Vilken högfärdshosta man kan ha då SnyggHedvig.