2010-07-17

Härliga lördag!

Jag vet inte om det syns men jag hade glömt godispåsen i bilen. I normala fall skulle det nog inte hända så mycket mer men i mitt fall (mitt väldigt godissugna fall!) betyder det att det inte bara finns smält choklad i påsen längre. Å nej! Det finns smält choklad på mina klåfingrar, mitt linne och nu även på mobilen eftersom jag kände tvungen att blogga med den. Jag har ett möhippagäng framför mej här i parken som sneglat på mej under mitt vilda sökande efter fler chokladfynd så jag tror bestämt att jag tar mina fläckar och går. När ska man lära sej att bete sej?

Hedvig hade vett nog att sova sej igenom hela traumat. Hon kommer nog förbli opåverkad av hela händelsen.

2 kommentarer:

farmor sa...

Äntligen en hel dator, tack Jonas. Det var många härliga inlägg jag missat men nu har jag suttit en bra stund och njutit, skrattat och beundrat sötingen

Mamsing sa...

Är man en godisgris så är man. Bättre lycka nästa gång på jakt efter godis :).