2010-03-03

dagens njutare

Gårdagen va en mentalt tung dag. Det strulade på kontoret å jag fick jobba över så jag va inte hemma igen förrän efter 18. Trött å less efter allt organiserande upptäcker jag att hela huset är fullt med folk! Å jag som bara ville käka å lägga mej å softa! Nåväl. Gjorde mitt bästa för att socialisera, även om jag inte på långa vägar kom upp i standardnivå. Får gnälla åt mej lite middag å när gästerna äntligen verkar va påväg ut (ja ja, jag kanske råkar vara lite väl entusiastisk!) så kliver min faster på mej!! De närmaste 5 minuterna tillbringas i en trygg kartong men när alla drar sej mot dörren kräves det av mej att jag säger hejdå så jag vinkar av dem å stupar sen i säng, eller i soffa rättare sagt. Farsan å jag ligger å slökollar på Top Gear å sen American Idol, men en kvinna skrek så alla katter i hela USA dog, enligt juryn iaf. Personligen dog jag lite jag också, så pappa stängde TV'n å så somnade vi. Jag kan helt ärligt säga att jag inte minns när han klev upp, men morsans klockor hörde jag.

Så jag masade mej in till sovrummet för lite mys på morsans vänstra axel med omnejd. Jag hann inte ens ta kurrandet till oktav 2 innan hon klev upp, otacksamma människa.

När hon klev upp gick jag å la mej i soffan där jag legat hela natten. Det va dock nått som inte stämde för jag låg inte såhär konstigt med nacken då. Antingen äre en konspiration eller så har jag hoppat upp från fel håll...
//Curry

1 kommentar:

Lina sa...

hahahahaha UNDERBART!