2010-03-08

Hedvig är här!

Puppan är ute och arbetsnamnet har nu bytts mot Hedvig! =) Vi är förmodligen världens lyckligaste föräldrar. Wow vilken underbar skapelse, helt oemotståndlig att titta på!

9 kommentarer:

Annelie sa...

Välkommen till världen puppan! MEN ÅÅH! en Hedvig dessutom. Hon är alldeles underbar. Tyckte att det har varit lite för tyst här några dagar. Så glad för er skull!

Grattis!Grattis!Grattis!

KRAM

AKO sa...

Vad ROOOLIGT!! Välkommen Hedvig och grattis i mängder till dina stolta föräldrar!! Du är ljuvlig att beskåda. Grattis igen! :D

Magdalena sa...

Fina fina Hedvig!! Grymt välkommen till oss här på denna jorderund. Så fantastiskt söt du är, och vilken lycka du är för din mamma och pappa =)
Vi tycker att du fått dig ett helt underbart fint namn!
Kramar från Adam med föräldrar.

Ps. Jag kunde inte hålla tårarna borta när jag förstod att ni äntligen hade Hedvig hos er, så underbart! // Magda.

Linnea sa...

Hedvig är ett väldigt fint namn, hade själv velat ha en tjej som heter så men har en kompis som heter det... Det låter som en riktigt busig liten tjej!
Det är så kul att hon äntligen har kommit fram ur sin kokong :)

Esmeralda sa...

Stort grattis världens lyckligaste föräldrar! Ni har gjort ett bra jobb, ni har lyckats få en underbart söt liten dotter. Hedvig är ett jättefint namn på en jättefin tös! Ni kommer bli fantastiska föräldrar :)Kram från oss!

farmor och farfar sa...

Nog är det ett litet under. Igår vid den här tiden visste vi inget om dej, men här är du nu och vi kan inte få nog av att se på ditt söta lilla ansikte. Längtar såååå... att träffa dej.

Moa sa...

Åh, så söt hon är! Ser ut som en liten Linda tycker jag :) Sköt om er! Grattiskramar :)

Marie sa...

En helt underbar liten skapelse!!!
"tå töööt!!!" :)
Kram på er alla!

Yngve sa...

Hej Hedvig, nu har jag ett foto av dig på omklädningsskåpet på jobbet