2010-03-03

födelsedagen inställd!

I söndags hade ju Puppan sin officiella födelsedag. Men eftersom födelsedagsbarnet själv inte verkade fattat det, tänkte jag hjälpa till lite så jag hämtade spaden å skottade framsidan. Sen kom jag på att baksidan va ju etter värre än framsidan eftersom vår älskade kvartersvärd skottat snö från taket å ner på vår fina, uppskottade gång. Inte konstigt att Curry inte vill gå ut, han KAN ju inte gå ut. Två flugor i en smäll alltså, tänkte jag å masade mej till baksidan. Jag hann ta typ två spadtag innan kraken uppenbarade sej (något missnöjd med mitt val av aktivitet) å tog spaden ur mina händer. Resultatet? En fint skottad gång åt Curry å inga ryggfrakturer på den blivande mamman. Tragiskt nog blev det heller ingen puppa.

Idag är Jonas på jobbet å det har yrt snö flera dagar. Undra vad jag ska hitta på? ;)

3 kommentarer:

AKO sa...

Kan inte låta bli att le...stort! :D

Annelie sa...

Har du hotat med vräkning? Ja menar niomånaderskontraktet har ju gått ut!

Linda sa...

nä, jag har inte gjort det än. Men det va nån typ av utflyttningsfest igårkväll så förhoppningsvis har ungen börjat packa iaf