2010-03-12

la premiere!

Sol, blå himmel å bra synk av Hedvigs alla behov gjorde att vi äntligen fick oss den efterlängtade barnvagnspromenaden. Lite konstigt att faktiskt gå där med både barn å vagn, när man pratat om det så länge. Det blev över en timme i det härliga vårvädret, då vi hann med både en snabbis på H&M, en sväng förbi på Jonas jobb å en liten tur förbi Lindas kontor.

Trots att det kändes som att vi gjort om Hedvig till en stoppad korv njöt hon av att sova i vagnen. Hon fortsatte till å med sussa en stund efter att vi kommit in. Hoppas på bra väder imorrn igen, för det här är nått vi ska göra om å om igen!

7 kommentarer:

farmor sa...

Ser rätt nöjda ut, både pappa och dotter (fotografen är nog rätt nöjd också)

Moa sa...

Så mysigt! Hon är en söt stoppad korv, måste jag säga :)

Magdalena sa...

Första promenaden är verkligen en härlig upplevelse, fast jag gick omkring och var rädd för att någon skulle komma och ta vagnen & A ifrån mig..

Pappa och morfar sa...

Hedvig!
Vilket osannolikt underverk till liv. Så vacker,mjuk, spröd men stark och dessutom med en babydoft som jag inte känt på sisådär 55 år.Att jag fått förmånen hålla henne och hon dessutom hade godheten låta mig lägga henne i tullan och sovandes acceptera denna move med att fortsätta sova som om det var den naturigaste sak i världen var stort. Det låter kanske lite märkligt men det var en höjdarupplevelse. Den tar jag med mig. Tack för ett härligt första möte i verkligheten.
En av stolthet fylld morfar.

Linda sa...

pappa! Inte kan det väl va 55 år sen du fick lukta på bebis? Så vida det inte är din egen doft du minns starkast så måste jag faktiskt påminna dej om att du för 26 år sen fick en dotter, jag, å för 24 år sen fick en son, mackan. Hoppas att vi lyckats åstadkomma nån form av intryck =)

Pappa, morfar och numer felfri skribent sa...

Hej min uppmärksamma dotter. Det är rätt att kritiskt granska det som sägs och skrivs. Dock hade du ju faktiskt missat stavfelet i min kommentar. Klart att ni både gjort intryck och avtryck mitt (med fleras)liv. Själv lär jag mig nu att kontrollera mina texter innan jag gör nedtryck på skickatangenten i fortsättningen. Härlig badbild på Hedvig. Hoppas på snar återhållning av sistnämnda.
Kram Pappa

En erkänt felande men med goda avsikter sa...

Tyvärr lyckades inte denna kommentar bli rätt heller. Finn fem fel får bli överskriften nästa gång.