2010-02-12

- 19,6

Inatt har jag inte sovit nå vidare. Somnade vid 00, vaknade 03, somnade om strax efter 05 å skulle upp 07. Jag har under nattens vakna timmar noterat (med inte så lite irritation) att Jonas kört en kombo av udda snarkningar och nått avlägset afrikanskt klickspråk, att Curry bitit mej i armen (en snabbis försvarar han sej med!) å att mobilladdaren suttit å tjutit i vägguttaget bredvid sängen.

Varför skulle jag då upp 07 undrar du säkert. Jo, av alla dagar sen vi flyttade in här för typ tre år sen så är idag den andra gången jag bokat å ska använda den gemensamma grovtvättstugan. Idag ska det tvättas överkast, bäddmadrasser, filtar, mattor och soffkuddsöverdrag. Idag av alla dagar!! Kul också att det idag bestämde sej för att va just -19,6 så jag verkligen måste klä mej för att inte frysa ihjäl på vägen till tvättstugan. Det är iaf fint väder ute, solen är på väg upp å det hade inte suttit helt fel med en promenad med tanke på att jag sprängde fotblåsan igår. Tyvärr är jag ju både psykiskt och fysiskt bunden till denna grovtvättstuga så jag får fint hålla mej hemma. Tänkte att jag lika gärna kunde baka nått så det blir nog mormors fillimpa å kanske en banankaka om lusten håller i sej. Självklart ska jag försöka hinna med lite soffa å House också. Jag har börjat förlika mej med denne House. Eller så äre bara nått jag intalat mej för att jag behöver en ny mani i mitt liv.

2 kommentarer:

Mamsing. sa...

Eftersom jag läser i efterskott så vet jag ju att det inte var helt utan möda och stort besvär som du genomförde denna dag,och nån House tror jag inte det blev. Hur som helst, rent och bra bidde det ändå till slut som tur var.

Linda sa...

Haha, nä...det vart verkligen ingen House den dagen. :)