2010-02-08

en måndag

Upptäckte imorse när jag satt på toan och precis va färdig med det mest basala att vattnet var avstängt. En ynklig men dock tillräcklig toaspol va allt jag fick. Såklart va jag tvungen att testa handfatskranen. Bara spottande å fräsande. Insåg att det här kunde bli jobbigt. Gick till duschen å pillrade igång den med lillfingret. Inte ens fräs, bara dött. Blicken stelnade till och hjärnan skrek: KÖKET! Jag skyndade mej till köket, varför vet jag inte. Överlevnadsinstinkten vann över logiken, big time! När jag testat alla kranar å i huvudet skällt ut bostaden å alla kvartersvärdar som kan tänkas jobba i Umeå kommun lyckades jag ändå sansa mej å plocka fram my savior handspriten som alltid ligger i jobbarväskan. Hur skulle det gå med duschen jag skulle ta? Mitt hår såg ut som jag vet inte vad å jag luktade nog inte särskilt gott heller. Å borsta tänderna, var skulle jag göra det? Skulle ju bara till barnmorskan, på jobbet å socialisera å sen handla på maxi. Ingen fara, där kan jag ju vara smutsig å illaluktande. Å så fick det också bli. Ingen sa nått :)

I övrigt så hoppas jag att det droppar in lite nygamla läsare från min gamla blogg, som jag nån vecka för sent äntligen lyckats dirigera hit. Hej kära läsare!
Nu äre dags för middag å sen ska jag på stix/fika/mys hos Erika. Semla å biskvi. MUMS!

3 kommentarer:

Moa sa...

Haha, vilken skräck! Jag skrattade gott åt din beskrivning av hur du var illaluktande och smutsig :) Det var säkert ingen som tänkte på det, men själv är man ju mycket medveten om det. Jag försöker tänka hur jag själv skulle lösa det och det som ploppar upp är: torrschampo, våtservetter, vatten från sprayflaskan till hår/strykjärn samt parfym :) Mitt skräckminne på samma tema är när min gamla hyresvärd stängde av varmvattnet medan jag stod och duschade. Jag skyndade mig att duscha klart - och tur var det för strax därefter slog han av allt vatten - utan att ha talat om det innan. Riktigt dålig stil!

Annelie sa...

Hej!

Nu är jag här! Inte konstigt att det var tyst därborta då det är här ni är.

Kram A

Familjen Hägglund sa...

i´m with you! skön start på en måndag by the way! hoppas vattnet kommer tillbaka!