2010-02-18

vackra tävraskogenHelgen tillbringades hemma i Övikstrakterna, närmare bestämt Ultrå och Tävra. Eftersom det bor ett djur i Tävra passade det utmärkt med en riktig långpromenad i det underbara vädret. Jonas hade kamera och jag hade draghjälp, perfekt fördelat :)

Trots att Tävraskogen enligt utsago ska myllra av älg (och övriga animal) fick vi nöja oss med diverse spår i snön. Det kändes inte helt fel det heller om jag ska va riktigt ärlig. Känner mej inte riktigt redo för ett älgmöte med mina +16 kg, draghjälp eller inte!

Det underbara vädret kan skådas idag med, trots att det är kallt i luften. Hade en intensiv dag går med brödbak, pizzabak, tvättande och skrivbordsrensande så det hanns verkligen inte med nån promenad. Idag ska jag ta å masa mej in till stan för diverse småuppdrag. Förhoppningsvis blir det nedmontering av skrivbordet ikväll då Jonas kommer hem. Babyskyddet skulle inte må dåligt av att sättas fast i bilen heller, känns bättre å redan ha den på plats än att man (Jonas) måste göra det under, låt oss säga, lite mer kritiska förhållanden. Vagnen har jag bäddat idag. Puppan har fått en jättefin fäll av gammelmorfar T å gammelmormor H som passade alldeles ypperligt. Kommer att bli varmt å gosigt där inne när det blir aktuellt med promenader. 10 dagar kvar. Hör du det puppan??

1 kommentar:

AKO sa...

Tio dagar kvar? Vi får väl se. ;) Spännande i alla fall!

När jag fotade kundvagnarna så var det som tur var nästan ingen där. Det kom dock förbi en herre som nog jobbade på affären, drog ut en vagn och poserade!! Fatta vad besviken han skulle ha blivit om han hade bett att få se bilden! :D