2010-02-26

balettakademien, here I come!

"Smidig och graciös. Lättfotad och tyngdlös. Välbalanserad och rörlig."
Kanske inte, men om nu puppan ska stanna där inne ett tag till så får jag väl intala mej det iaf.
Fake it til' you make it.

Nä, skämt åsido...jag mår väldigt bra. Enda sovställningen jag inte fixar är magläge, jag kissar 1 gång/natt, kan sätta mej på golvet (OCH ta mej upp) om jag skulle vilja, ta en timmes promenad utan problem, jag sover bra även om jag har lite svårt att somna ibland och jag kan äta vad jag vill utan att få halsbränna. Har det med andra ord riktigt bra fortfarande. Haha, låter som att det är typ 3 månader kvar å fortfarande skulle kunna vända.

Sa till Jonas för nån dag sen att det kändes närmare å mer verkligt när det va 10 dagar kvar än nu när det bara är 2. Nu har det liksom gått över mitt förstånd tror jag, det är lite ogreppbart. Jag gjorde nästa veckas matsedel igår precis som om det va vilken vecka som helst. Jag ska luncha med en kompis "framöver" som om jag kommer kunna välja å vraka på datum. Ni ser ju, jag har ju inte fattat alls. Snälla, försöker jag planera nått med nån, påminn mej att jag ska ha (eller redan har) barn om några dagar så jag inte blir helt förskräckt när det väl kör igång. Jag pratade med Jonas om helgens å nästa veckas planer för nån dag sen men han va irriterande passiv i diskussionen. Kom bara med ett "vi får väl se". Såklart (!) tände jag ju till å undrade vad han menade med det. Jamen, svarade han, vi ska ju barn.

Juuuuuust ja...

8 kommentarer:

Magdalena sa...

Snart kanske du förstår. Om inte förr så kanske när värkarna sätter igång och ni står där utanför förlossningen och ringer på. Fatta så galet rolig tid ni går till mötes, försök bara att ta tillvara på allt!

Sen är det inte det minsta konstigt att inte fatta, tänk dig vi på söndag kväll sitta och säga till varandra "i morgon bitti ska vi in och få ett barn" (planerat snitt)

Jag skriver det igen för säkerhets skull... Njut!! Och pussas och kramas mycket =)

Esmeralda sa...

Klart du inte fattar. Det tror jag ingen förstföderska gör. Det är svårt att tänka sig något man aldrig varit med om förut. Jag fattade inte förrän skrutt låg på min mage. Då rusade allt i kroppen, jag hade inte ont, jag vara bara ofantligt lycklig. Planera du...de mår du bara bra av. Tror knappast någon undgått att ni ska ha barn så skulle ni vara tvugna att lämna återbud så känns de som om folk skulle förstå ;)

Linnea sa...

Tyckr det är bra att du verkar planera för den kommande veckan, då kanske det inte känns lika tungt om du får gå över tiden. Då har du ju något annat att tänka på och tiden kanske går lite snabbare!

Moa sa...

Du ser då oerhört graciös ut för att vara gravid i nionde månaden måste jag säga :) Sprätta lite med benen samtidigt som du har raka tår så blir du nog antagen :) Ska bli spännande att träffa på vem än det nu är som befinner sig där inne!

Linda sa...

Moa: tack för tipset! jag ska genast träna på det där med tårna...jag vet att jag lyckats en gång i sängen men kombinerat med lite sprättande tror jag det behövs en del träning ;)

Annelie sa...

Självklart är det overkligt då det inte är i närheten av något man tidigare upplevt. Då värkarna sätter igång så tro mig så kommer det kännas väldigt verkligt. Men visst, att sitta inne och vänta är ju ingen höjdare. Så fortsätt gör saker. Det kan ju ändå dröja två veckor till (hoppas verkligen inte). Jag var ju på stan minuterna innan mitt vatten gick, hann precis hem....så hitt på saker, inte för långt hemifrån bara & kanske med lite extra kläder i väskan ;)

Å detta är så spännande!

KRAM

Lina sa...

jag älskar din handled, böjd precis på rätt sätt!Ska vi ha tjejmys på tisdag? Jag tänkte om du nu fortfarande bokar in saker :P
KRAM!

Linda sa...

Lina: JAAAAAAAAAAAAAAA!