2010-02-10

denna dagen, ett liv

Ingen dag är den andra lik. Det är ju rätt skönt, variation piffar verkligen upp vardagen. Dagens kanske största variation stod puppan för. Själva statementet tycker jag är aningens svårtolkat. Äre en hint om att jag ätit för mycket eller? Känner att jag så fort tillfälle ges bör förklara sambandet mellan gravid och ökad hunger för tidigare nämnda puppa så det inte leder till missförstånd i framtiden. Strax före 14-tiden tog jag mej en långpromenad på ungefär 1 timme å 10 min. Jätteskönt! Vi hade underbart väder, solsken å ca -8 grader. När jag kom hem å tog av mej kängorna kände jag dock att långpromenaden inte varit 100% perfekt. Jag hade lyckats skaffa mej en lång å välplacerad blåsa på vänsterfoten. Blåsa till trots har jag linkat runt å gjort diverse viktiga å oviktiga saker för att slutligen fixa dagens middag, rotfruktssoppa. Storfavorit för både Jonas å mej. Det är nått speciellt med äkta husmanskost! Curry ville ju som vanligt inte alls gå ut, trots att han hela tiden hintar om det. Han är lite allmänt missnöjd å det syns ju inte minst på den där blicken han haft vilandes på mej i snart 1 timmes tid. Nog för att jag är van, men jag blev nästan lite psykisk på han sista 10 minuterna.

1 kommentar:

Linnea Westberg sa...

Det börjar bli nära nu tills er lilla puppa kläcks... Spännande! Hoppas att allt går bra!