2010-02-22

köldknäpp

Det har varit riktig svinvinter några dagar. Kylan är helt okej, men när det ska blåsa å yra då hare gått för långt. Regn har jag inget emot. Inte snöfall heller. Men när nederbörd kombineras med blåst så blir jag tvär. Ja, rent av sur. Fast jag kan ju inte göra nått åt det alls, bara gå runt där ute å fortsätta va arg. Har idag varit på stan å köpt schampo å balsam. Det slank även ner en chailatte från Barista. Jag rekommenderar den å det varmaste. Den som är osäker får gärna följa mej dit å uppleva en med mej :)

Annars äre lugna gatan här. På onsdagnatt går den årliga bokrean av stapeln och gissa vilka som ska hänga på låset till åkerbloms kl 00.00?? Jag å raringen såklart! Detta sker helt enligt traditionen såklart, men i år är även en baktanke involverad. Det ingår nämligen som en del av min "få-puppan-å-komma-ut"-operation. Jag bokar in en massa saker med förhoppningen att väcka puppans illgärs (det bara måste finnas en sån gen i puppan!) å så kommer den ut! Smart va? Barnmorskan bokade idag in våran nästa träff, 5 mars!!! Hon tror på fullaste allvar att jag kommer gå över 5 dagar (minst, såg jag på hennes ansiktsuttryck). Icket, tänkte jag, å nu ska jag alltså försöka bevisa det också. Lika bra å sätta igång på en gång ifall puppan är lika trögstartad som jag.

6 kommentarer:

Lina sa...

haha underbart! jobba på bara!! Jag har ju en förhoppning att få träffa Puppan på mitt sportlov.... :)

Annelie sa...

Haha lycka till!

Har bara en känsla av att den där puppan gör precis som den vill. Om det är något den kan bestämma över så är det utfärden...

KRAM

Marie sa...

Jag kan ju säga till dig Linda att puppan kommer nog när hon vill...
Jag försökte göra allt på slutet av min senaste graviditet och det funkade absolut inte och ändå säger dom ju att det brukar gå snabbare för omföderskor... så sorry men jag tror nog du får vänta tills puppan vill! ;)
Men lycka till med allt och hoppas att förlossningen går bra!
Kramar från mig!

Esmeralda sa...

Haha..lycka till :) är puppan de minsta trögstartad som du är får du nog vänta att HAN ligger kvar i närmare 2 veckor... sorry

AKO sa...

Grattis, du gissade rätt! Det är en tussilago, och som pris får du...tyvärr ingenting. En plats på Wall of Fame kanske i så fall. ;)

Esmeralda sa...

Linda...jag har uppdaterat min blogg...det är bäst att du läser den...