2010-02-28

familjen

Förutom att man ser ungefär exakt hur många dubbelhakor jag samlat på mej under dessa 9 månader så tycker jag om den här bilden väldigt väldigt mycket. Så då räcker det att 2/3 av familjen ser bra ut :)

11 kommentarer:

Anonym sa...

å vilken fin bild :)/Lotta

Linda sa...

Tack :)

Moa sa...

Mysig bild! Ni ser så underbart glada ut :) Lycka till nu!

Annelie sa...

Va fina ni är!

Inte tänker man på dubbelhakor då man ser en sån fin bild!

Kram A

Esmeralda sa...

Du är toksnygg linda! Precis som alltid!

Hanna sa...

Åh, nu har jag äntligen hittat din blogg ordentligt! Bättre sent än aldrig... Vilken jättefin bild! Jag ser knappt några dubbelhakor alls (själv kände jag mig som en sumobrottare innan förlossningen, nu ser jag mer ut som Draculas kusin med en fräscht transparent blek hudfärg... man får uppleva både ett och annat - men det är det lätt värt!)

Mamsing sa...

Ni är så snygga så alla tre :).

Anonym sa...

Linda vilken underbar bild! :)
Värdens kärleksbild. Lycka till!
Kram Rebecca

Erika H sa...

Det är en jättefin bild (på alla tre, sluta svamla nu Linda) Vem har fotat?

Linda sa...

Erika: Det är Petra som fotat, under hot ;)

AKO sa...

Jag tycker att bilden är jättefin, all tre är så fina så! :) Har ni tagit några mer...eh...lättklädda bilder på magen? Gör det innan det är för sent, vet ja!

Typ:

http://www.photodroid.se/gallery/ebba/

http://spokanepublishing.files.wordpress.com/2009/02/pregnant-woman1.jpg

http://justjudyjudyjudy.com/wp-content/uploads/2009/10/pregnant-woman.png

...eller liknande kanske?